• ++31 (0)226-357390
  • info@ibs-europe.nl

Over ons

IBS Europe – De Verhuisspecialist

is inmiddels een naam die staat voor (inter-)nationale particuliere en bedrijfsverhuizingen, schoolverhuizingen, magazijnverhuizingen, archiefverhuizingen, meubeltransporten, piano- en vleugeltransporten, geconditioneerde en electronisch beveiligde meubelopslag, facility service en wat al niet meer. Uiteraard zijn wij in het bezit van de meest moderne en uiteenlopende verhuismaterialen zodat wij zowel kleine als grote klussen met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Service en klantgerichtheid staat bij ons altijd voorop!

 

Particuliere verhuizingen voeren wij daadwerkelijk uit naar de wens van de klant. Extra werkzaamheden als het inpakken  van de dozen, afhalen van lampen en gordijnen en het (de-)monteren van meubelstukken behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zelfs het verhuizen van een vleugel, piano of kluis is voor ons geen enkel probleem!

 

Projectmatig zijn wij ook heel bedreven. Verhuizingen van vele werkplekken draaien wij onze hand niet voor om. We spreken in zo’n geval niet alleen over het verplaatsen van de spullen, maar over het begeleiden van het gehele traject. We starten met een inleidend gesprek, stellen samen met de klant een draaiboek en coderingssysteem op en voeren de verhuizing middels duidelke, korte lijnen uit. Afhankelijk van de grootte van de klus, delen we de projectleiders, voormannen, chauffeurs en verhuizers in en die zorgen samen voor een succesvol resultaat!

 

Internationaal gezien zijn wij in het bezit van een flink aantal partners die samen met ons uw inboedel volgens onze maatstaven verhuizen. Ook hier begeleiden wij het gehele traject en zorgen voor een veilloos resultaat.

 

Sinds enkele jaren bezitten wij ook over de mogelijkheid tot het opslaan van inboedels. Deze opslag is voorzien van de modernste technieken zoals klimaatbeheersing, diefstalalarm met doormelding naar de meldkamer en brandbeveiliging conform de huidige eisen. In de opslag wordt uw inboedel in speciale karren bewaard. Wel mobiel, zodat wij met lage in- en uitslagkosten toe kunnen!

IBS Europe 25 jaarIBS Europe 25 jaar

Ook een snelle en effectieve verhuizing?

Klik hiernaast voor een offerte.

× WhatsApp ons!