• ++31 (0)226-357390
  • info@ibs-europe.nl

STL/opleidingen

Bij IBS Europe zijn onze vakmensen erg belangrijk. Wanneer er nieuwe teamleden starten, leiden we die goed op. Het begeleiden en opleiden van professionele verhuizers is een rode draad door ons bedrijf. Met goede begeleiding en opleiding zorgen wij ervoor dat onze verhuizers de juiste kennis en ervaring opdoen.

Opleiden tot professioneel verhuizer bij IBS Europe

Onze nieuwe teamleden worden goed begeleid en doen veel ervaring op in de praktijk. Wanneer zij ervaring hebben opgedaan worden zij opgeleid doormiddel van kennisoverbrenging tijdens interne cursussen. Na deze belangrijke stap zijn zij toe aan een logistieke opleidingen waar zij meer de diepte in gaan. Het soort opleiding wordt per teamlid in overleg bepaald. De opleiding wordt gevolgd bij of via VTL. Door onze teamleden deze mogelijkheid te bieden kunnen zij het beste uit zichzelf naar boven brengen en worden zij maximaal gemotiveerd. Voor teamleden met ruime ervaring en een bovengemiddelde ambitie, verzorgen wij ook vervolgopleidingen om verdere doorstroming binnen IBS Europe mogelijk te maken.

Erkend leerbedrijf VTL

VTL is een gespecialiseerd opleidingsschool voor de branches in de transport- en logistieke sector. IBS Europe is door VTL aangesteld als ‘Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek’ voor de beroepskwalificatie Chauffeur goederenvervoer. Hierdoor kunnen wij onze vakmensen sneller en efficiënter opleiden en door laten stromen binnen de branche.

Professioneel opgeleide verhuizers

Al onze verhuizers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring opgedaan. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen zij goede en professionele verhuizingen verzorgen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

IBS Europe 25 jaarIBS Europe 25 jaar

Ook een snelle en effectieve verhuizing?

Klik hiernaast voor een offerte.