• ++31 (0)226-357390
  • info@ibs-europe.nl

Verhuizen met IBS

Uw verhuizing precies zoals ú dat wenst!

Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. Wij bieden u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Wat wij doen, doen wij met zorg. Verhuizen met IBS Europe – De Verhuisspecialist betekent verhuizen met maximale zekerheid!
Wij bieden u diverse verhuismogelijkheden. Volledig op maat en met aandacht voor uw persoonlijke eigendommen. Bel of mail ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Verhuizing van grote stukken

IBS Europe kan de verhuizing compleet voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een gedeelte. Bijvoorbeeld voor het verhuizen van grote stukken, zware spullen of kostbare huisraad. Wanneer u specialistische hulp nodig heeft voor het verhuizen van bijvoorbeeld een piano of kostbaar kunstobject zijn wij u graag van dienst.
Terwijl ú de regie in handen houdt kunt u ons inschakelen voor een verhuiswagen, verhuislift of extra mankracht.

Seniorenverhuizing

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Met name een verhuizing naar een seniorenwoning of naar een appartement in een verzorgingshuis kan stress veroorzaken. IBS Europe heeft haar dienstenpakket volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de senior waarbij persoonlijke aandacht voor u én de overige bewoners het uitgangspunt is. Lees hier meer over bij Seniorenverhuizingen.

Handyman-service

Wat kunnen wij nog meer doen om uw verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen?
Met onze Handyman-service hoeft u zich helemaal nergens meer zorgen over te maken.

IBS Europe 25 jaarIBS Europe 25 jaar

Ook een snelle en effectieve verhuizing?

Klik hiernaast voor een offerte.

× WhatsApp ons!