• ++31 (0)226-357390
  • info@ibs-europe.nl

Bedrijfsverhuizingen

Kantoorverhuizing

Tijd is geld! Met name bij het verhuizen van bedrijfsgoederen is een tijdelijke onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden vaak onvermijdelijk. Een kostenpost die IBS Europe – De Verhuisspecialist tot een minimum beperkt.
Niet alleen door het inschakelen van goed op elkaar ingestelde mensen en middelen, maar ook door een bijzonder goede voorbereiding en planning van de verhuisactiviteiten. IBS Europe beschikt over de modernste materialen en hulpmiddelen zoals, liften voor verhuizingen vanuit of naar etages, rolcontainers voor transport van dozen, planten, archieven e.d., speciale computerboxen voor computertransport, zogenaamde ”hondjes” voor bureautransport, diepladers voor kasten, uiteraard diverse soorten verhuisdozen en verschillende kleuren coderingsetiketten.
Het uitvoeren van een kantoor- of bedrijfsverhuizing is een vak apart.
Alle stadia van de verhuizing worden met u besproken en in een draaiboek vastgelegd.

Interne verhuizingen

Als all-round verhuisbedrijf kunnen wij bogen op jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van kantoor- en projectverhuizingen. Meer specifiek op het gebied van:

  • Kantoren
  • Rijks- en Overheidsinstellingen
  • Bejaardentehuizen
  • Scholen

Met een minimum van verlies aan productiviteit worden op zeer efficiënte wijze grote en kleine verhuizingen door ons uitgevoerd. Verhuizen is niet alleen het vervoer van A naar B, maar vereist een gedegen vakkennis en organisatie. IBS Europe biedt u toegevoegde waarde door de organisatie rond de verhuizing voor een belangrijk deel op zich te nemen. Reorganisaties en herstructurering van bepaalde bedrijfsprocessen gaan vaak gepaard met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse divisies of afdelingen binnen uw bedrijf. Wij streven ernaar om de verschillende afdelingen en/of divisies zoveel mogelijk zonder verlies van productiviteit over te plaatsen. Het uitgangspunt hierbij is dat geplande schema’s en budgetten nauwkeurig begeleid en waar mogelijk gehaald worden. U kunt voor zowel grote en kleine kantoorverhuizingen gebruik maken van onze diensten.
Ook voor het intern verplaatsen van kantoormeubels kunt u bij ons terecht. Wij kunnen speciale uurtarieven maken indien wij regelmatig werkzaamheden voor u verrichten. Wij hebben hiervoor de beschikking over kastenwagens, hondjes, rekkenkarren en materiaal om brandkasten intern te verplaatsen.
Kwaliteit, flexibiliteit, service, kennis en organisatie. IBS Europe heeft het in huis!

IBS Europe 25 jaarIBS Europe 25 jaar

Ook een snelle en effectieve verhuizing?

Klik hiernaast voor een offerte.

× WhatsApp ons!