• ++31 (0)226-357390
  • info@ibs-europe.nl

Hulp bij verhuizen Heerhugowaard

Verhuisbedrijf IBS Europe biedt hulp bij het verhuizen in Heerhugowaard. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze verhuismiddelen en vakmensen kunnen wij u helpen met een goede verhuizing. Wij nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw verhuizing in Heerhugowaard soepel verloopt. Ook stressvrij en zonder zorgen verhuizen? Kies dan voor de verhuisspecialisten van IBS Europe.

Voor iedere verhuizing in Heerhugowaard de juiste oplossing

Zware, grote of bijzondere stukken? Voor IBS Europe is dit geen probleem. Wij kunnen iedere soort verhuizing verzorgen en zorgen ervoor dat alles veilig en zonder beschadigingen van A naar B wordt gebracht. U kiest zelf hoe uw verhuizing in Heerhugowaard eruit komt te zien. We kunnen u volledig ontzorgen en bijvoorbeeld ook alle spullen voor u inpakken. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkel het transport op de dag van de verhuizing door IBS Europe te laten verzorgen. Voorafgaand aan de verhuizing komen wij bij u langs om uw wensen en de situatie te inventariseren. Op basis daarvan stellen we een goed verhuisplan op. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en zal de verhuizing volgens plan en snel verlopen!

Voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf

Door uw verhuizing in Heerhugowaard uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf, zoals IBS Europe, bespaart u veel tijd. Deze tijd kunt u besteden aan het regelen van praktische zaken. De verhuizers van IBS Europe hebben veel ervaring en zijn professionals. Zij brengen al uw eigendommen veilig en zonder beschadigingen naar uw nieuwe woning. Door het zware werk aan onze vakmannen over te laten, voorkomt u zelf lichamelijke klachten. Bespaar uzelf een hoop stress en geregel en besteedt uw verhuizing uit!

Kosten verhuisbedrijf Heerhugowaard

Bent u benieuwd wat het uitbesteden van uw verhuizing kost bij IBS Europe? Vraag via onze website een offerte aan. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij een goede offerte voor u maken. Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar 0226 – 35 73 90.

Ook een snelle en effectieve verhuizing?

Klik hiernaast voor een offerte.