• ++31 (0)226-357390
  • info@ibs-europe.nl

Historie

IBS Europe – De Verhuisspecialist is sinds 1991 actief in de logistieke dienstverlening. Dit betekent zo’n kwart eeuw ervaring waarmee wij u de garantie kunnen bieden voor kwaliteit en vakbekwaamheid in onze totale dienstverlening!

Wij zijn begonnen als dienstverlenend bedrijf in de verhuisbranche met als hoofdactiviteit het uitzenden en detacheren van verhuispersoneel.

Na enige jaren kregen wij steeds meer de vraag gesteld zelfstandig verhuizingen uit te voeren bij zowel particulieren als bedrijven en instanties. De tijd verstreek en de vraag werd groter en groter, net als de verhuizingen zelf. Investeringen werden gedaan om aan de vraag te kunnen blijven voldoen en om te kunnen worden wat we nu zijn. Inmiddels hebben wij de beschikking over alle moderne verhuismaterialen en een opslagmogelijkheid. Iets waar we dan ook reuze trots op zijn!

Uiteindelijk is ’vertrouwen en vakmanschap’ waar het om gaat in onze branche. Inmiddels zijn vele van onze klanten hiervan overtuigd dat wij deze kwaliteiten bezitten. Nu alleen u nog, zult u denken. Probeer ons gerust eens uit, het succes is verzekerd!

IBS Europe 25 jaarIBS Europe 25 jaar

Ook een snelle en effectieve verhuizing?

Klik hiernaast voor een offerte.

× WhatsApp ons!